top of page
start_logo.png

IT

2023

8. - 9. MARS

Vi bringer romteknologi ned på jorda!

Hva er StartIT?

Norsk romindustri er mye større enn du tror

StartIT er et prosjekt som fokuserer på det teknologiske aspektet ved innovasjon. Vi ønsker å tilby en arena hvor engasjerte studenter kan knytte sterkere bånd med næringslivet. 

StartIT 2023 vil være et todagers arrangement, som finner sted den 8.-9.mars i Trondheim. Tematikken vil være innen romteknologi og innovasjon.  

DSC00265
spacex-falcon-heavy-spacecraft-nasa-rocket-blueprint-in-high-resolution-black-ryan-steven-
andoya-space
DSC00070
HD-wallpaper-rocket-launch-start-spaceport-smoke-usa-spacecraft-rockets
astronaut-spaceman-do-spacewalk
svalbard-ground-station-2

Onsdag 09:00

Onsdag 10:30

Torsdag 10:00

Teknisk utstilling

U1 Realfagsbygget

Torsdag 10:00-14:00

Torsdag 18:00

8.mars

FROKOSTFOREDRAG

CASE-KONKURRANSE

PITCHEKURS OG FOREDRAG

Åpningsforedrag med Norges første astronaut og Norsk Romsenter. Det blir servert gratis frokost! Foredraget begynner 09:00.

Meld deg på 24 timers casekonkurranse med KSAT eller Space Norway. Premiene er tur til Svalbard , California og 20 000,- kr i premie for hver case. Frokost, lunsj og middag blir dekket for deltakerne!

Under casen vil dere få et spennende foredrag fra ESA BIC om Space Economy and Entrepreneurship.

Case konkurranse
Frokostforedra

Casedeltagere vil få muligheten til å pitche sin caseløsning til en av våre samarbeidspartnere. Deltagerne vil få opplæring i pitching, og vinneren av casekonkurransen vil kåres på nettverkskvelden.

Den tekniske utstillingen gir deg muligheten til å møte en rekke ulike bedrifter og studentorganisasjoner innen romindustrien. Utstillingen foregår på U1 på Realfagsbygget fra 10:00-14:00

StartIT 2023 vil avsluttes med en kveld på Quality Hotel Prinsen. Her vil det være underholdning, mat, drikke og gode muligheter til å knytte kontakter!

   Kongens gate 30, 7012 Trondheim

9.mars

PITCHEKONKURRANSE

TEKNISK UTSTILLING

NETTVERKSKVELDEN

Nettverkskvelden
Teknisk utstilling
Pitchekonkurranse

SAMARBEIDSPARTNERE

SN_Negative.png
Norsk_Romsenter_hvit
Logo_rheinmentall (1).png
Jotne_logo.png
Kratos Logo.png
paleblue-light.png

KSAT

Kongsberg Satellite Services AS er et norsk selskap, som er en verdensledende tjenesteleverandør for mottak av satellittdata. Som stolt hovedsamarbeidspartner av StartIT 2023, kommer KSAT opp den 8.-9.mars med mye spennende opplegg. Blant annet kan du delta i en case-konkurranse med KSAT, hvor du kan vinne en tur til Svalbard!

 

Grip muligheten til å bli bedre kjent!

Space Norway

Space Norway er et ledende miljø i norsk romindustri. De har som formål å forvalte og videreutvikle sikkerhetskritisk, romrelatert infrastruktur som dekker viktige norske samfunnsbehov.

På StartIT kommer Space Norway med en utrolig spennende case, hvor du har mulighet til å vinne en tur til California!

Kjeller Innovasjon 

Kjeller Innovasjon er et innovasjonsselskap som skaper verdier fra forskning og næringsliv. På StartIT får du muligheten til å høre et spennende foredrag som kan hjelpe deg i din gründerreise. Har du en spennende idé eller et forslag om verdiskapende samarbeid, ta gjerne kontakt med de!

ESA BIC

ESA BIC Norge ledes av Kjeller Innovasjon i samarbeid med Validé, Norinnova og StartupLab. Gjennom dette samarbeidet vil ESA BIC Norge dekke hele Norge som en kilde for å støtte relevante forretningsideer/bedrifter.

Kom på StartIT og knytt kontakter, spesielt om du sitter på en god idé eller bedrift.

Norsk Romsenter

Norsk Romsenter sin oppgave er å fremme og ivareta Norges interesser i den europeiske romorganisasjonen ESA, i EUs satellittnavigasjons-programmer EGNOS og Galileo, i den EUs jordobservasjonsprogram Copernicus, samt gjennom flere bilaterale avtaler.

Som en av Norges største aktører i romindustrien, så er dette en gyllen mulighet for deg til å bli bedre kjent med norsk romindustri. 

Bredengen

Bredengen AS er en av Norges ledende leverandør av teknisk utstyr for transmisjonsteknikk og kommunikasjonsteknologi.

Møt de på stand den 9.mars ved U1 på realfagsbygget!

Nammo

Nammo AS er et internasjonalt konsern innen forsvarsindustrien med hovedkontor i Norge. Nammos kjernevirksomhet er produksjon av rakettmotorer og romfartsprodukter, og leveranse av tjenester på demilitarisering. 

Møt de på stand den 9.mars ved U1 på realfagsbygget!

Rheinmetall

Rheinmetall AG står for et sterkt, internasjonalt suksessfullt selskap som opererer i ulike markeder med et innovativt utvalg av produkter og tjenester i bilindustrien, og er en ledende internasjonal systemleverandør for sikkerhetsteknologi, Fokuset på bærekraft er en integrert del av Rheinmetalls strategi. Selskapet har som mål å oppnå CO2-nøytralitet innen 2035.

Møt de på stand den 9.mars ved U1 på realfagsbygget!

Jotne

Jotne er et privat selskap grunnlagt i 1982. Dagens portefølje innebærer selskaper innen rullende materiell og mobilitet, informasjonsteknologi, eiendom og produksjon av trapper og rekkverk. 

Møt de på stand den 9.mars ved U1 på realfagsbygget!

Kratos Norway AS

Kratos Norge (tidligere Verisat AS) er en del av Kratos Defense & Security Solutions, Inc. 

 

Kratos Norway er et utviklingssenter for satellittkommunikasjonsteknologi innen Kratos-konsernet.
Kratos er en ledende global leverandør av satellitt jordstasjoner. Vi lanserte nylig OpenSpace, en ny
generasjon digitale jordstasjoner som er paradigmeskifte for industrien.

Paleblue

PaleBlue er et selskap som tilbyr virtuel trening med gamification for virksomheter, enten på skjermenheter eller i VR. De tilbyr også kurstilpasning, der du kan bestille tilpassede kurs fra deres ekspert team eller lage dine egne kurs ved hjelp av kraftige verktøy fra deres SDK. De har blitt valgt
som leverandør av virtuel trening av en rekke kjente selskaper, eksempelvis NASA, ESA og Saudi Aramco. Prosjekter med PaleBlie bidrar bla. til å forbedre sikkerheten til de ansatte og å redusere treningkostnader.

KONTAKT OSS I STARTIT

DSC00236.jpg

Sankeethan Sivachandran

Er dette noe for deg?

bottom of page