Hero image

Start NTNU

En studentorganisasjon med fokus på å skape Norges fremtid.

Kort om Start NTNU

Start NTNU arbeider mot å forme Norges fremtid, men vi anerkjenner at dette er en innsats vi ikke kan utføre på egen hånd. Som en non-profit organisasjon er vårt mål å skape en positiv innvirkning på samfunnet og fremme innovasjon og entreprenørskap blant studenter.

Hva får du ut av et samarbeid?

Tilgang til unge talenter

Ved å samarbeide med Start NTNU, får bedrifter og organisasjoner en unik mulighet til å knytte bånd med engasjerte og talentfulle studenter som er interessert i innovasjon og entreprenørskap. Dette kan gi en tidlig mulighet til å rekruttere potensielle fremtidige medarbeidere og samarbeidspartnere som er lidenskapelige om å skape fremtidsrettede løsninger.

Kompetanseutveksling

Start NTNU tilbyr et forum for kompetanseutveksling mellom studenter, bedrifter og organisasjoner gjennom workshops, foredrag og arrangementer. Dette gir en flott mulighet for samarbeidspartnere til å dele sin ekspertise og lære av hverandre i et kreativt og støttende miljø. På denne måten bidrar bedriftene til å forme og utdanne den neste generasjonen av entreprenører og innovatører, samtidig som de får verdifull innsikt fra studenter og deres ferske perspektiver.

Nettverksbygging

Ved å bli en del av Start NTNU-nettverket, får bedrifter og organisasjoner muligheten til å bygge sterke nettverk, ikke bare med studenter, men også med andre bedrifter, akademiske institusjoner og samarbeidspartnere i bransjen. Dette kan føre til nye forretningsmuligheter, samarbeidsprosjekter og tilgang til ressurser som kan bidra til økt vekst og suksess for alle involverte parter.

Kontakt oss

Hvis du er interessert i et samarbeid med Start NTNU eller har spørsmål angående vårt arbeid, er du velkommen til å ta kontakt med vår leder. Du kan kontakte oss via e-post eller telefon. Vår leder vil gjerne svare på dine spørsmål og diskutere mulighetene for samarbeid.

Loading image...