Hero background

For bedrifter

Sammen skaper vi Norges fremtid

Kort om Start NTNU

Start NTNU arbeider mot å forme Norges fremtid, men vi anerkjenner at dette er en innsats vi ikke kan utføre på egen hånd. Som en non-profit organisasjon er vårt mål å skape en positiv innvirkning på samfunnet og fremme innovasjon og entreprenørskap blant studenter. Så hva kan du få ut av et samarbeid med oss?

Bli kjent med unge talenter

Ved å samarbeide med Start NTNU, får bedrifter og organisasjoner en unik mulighet til å knytte bånd med engasjerte og talentfulle studenter som er interessert i innovasjon og entreprenørskap. Dette kan gi en tidlig mulighet til å rekruttere potensielle fremtidige medarbeidere og samarbeidspartnere som er lidenskapelige om å skape fremtidsrettede løsninger.

Vinnere av konkurranse Start NTNU

Kompetanseutveksling

Start NTNU tilbyr et forum for kompetanseutveksling mellom studenter, bedrifter og organisasjoner gjennom workshops, foredrag og arrangementer. Dette gir en flott mulighet for samarbeidspartnere til å dele sin ekspertise og lære av hverandre i et kreativt og støttende miljø. På denne måten bidrar bedriftene til å forme og utdanne den neste generasjonen av entreprenører og innovatører, samtidig som de får verdifull innsikt fra studenter og deres ferske perspektiver.

Bilde av tidligere representanter for samarbeidspartnere

Nettverksbygging

Ved å bli en del av Start NTNU sitt nettverk, får bedrifter og organisasjoner muligheten til å bygge sterke relasjoner, ikke bare med studenter, men også med andre bedrifter, akademiske institusjoner og samarbeidspartnere i bransjen. Dette kan føre til nye forretningsmuligheter, samarbeidsprosjekter og tilgang til ressurser som kan bidra til økt vekst og suksess for alle involverte parter.

Bilde fra en workshop

Kontakt oss

Hvis du er interessert i et samarbeid med Start NTNU eller har spørsmål angående vårt arbeid, er du velkommen til å ta kontakt med vår leder. Du kan kontakte oss via e-post eller telefon. Vår leder vil gjerne svare på dine spørsmål og diskutere mulighetene for samarbeid.