top of page
GrEn .png
GrEn .png

Her står Grønt Entreprenørskap i fokus. Dette betyr at vi ønsker å belyse områder som involverer bærekraft, skape mer engasjement rundt "grønne" tematikker og lage arrangementer som inspirerer studenter til å holde på med nettopp dette! 

Tidligere har vi hatt arrangement med et bredt spekter, vi har vært innom alt fra maritime utfordringer til grønn byutvikling. 

Tematikken for GrEn 2023 vil bli annonsert snart!

Grønn byutvikling

GrEn 2022 hadde tematikken grønn byutvikling. Byutvikling berører en rekke sektorer, og vi ønsket gjennom årets arrangement å belyse hvordan byutvikling kan gjøres mer klimavennlig og finne ut hvordan fremtidens byer kan se ut . 

DSC01201.jpg

Expo

Før bankett, ble det holdt en "grønn expo" hvor bedrifter som Clean Sea Solutions og OBOS viste frem bedriften sin og grønne løsninger de jobber med

DSC01315.jpg

Case

Studentene kunne delta på en 24-timers case utformet av OBOS. AtB og OBOS var case veiledere, og gruppene belyste sentrale perspektiver innen grønn bytuvikling. Det kom utrolig mange gode og kreative løsninger frem. 

DSC00888.jpg

Bankett

Arrangementet ble endt med bankett for rundt 150 studenter. Det var duket opp med diverse foredragsholdere, god mat og mye underholdning. 

DSC01355.jpg
GrEn .png

2022

KONTAKT OSS I GREN

DSC00419.jpg

PROSJEKTLEDER: Henrik Talstad

henrik.talstad@startntnu.no

+47 919 97 187 

bottom of page