Hero image

Start GrEn

Kort om Start GrEn

StartGrEn fokuserer på grønt entreprenørskap og gir studenter en arena for å takle dagens bærekraft- og miljøutfordringer. Arrangementet utfordrer til innovasjon og energi innenfor den grønne sektoren, der det kun er kreativiteten som setter grenser.

StartGren er mer enn bare en prosjektgruppe; men også en katalysator for grønn innovasjon. Den forbinder studenter med de nødvendige verktøyene og mulighetene for å være i forkant av den grønne revolusjonen.

Description of my image

Det handler ikke bare om ideene, men også menneskene bak dem. Start GrEn gir deg en unik sjanse til å knytte verdifulle bånd med ledende eksperter og mentorer innen bærekraftig utvikling.

Description of my image

Bærekraft er et mangfoldig spekter som spenner i alt fra havbruk, grønn byutvikling til klimaendringer. Vi vektlegger en dypdykking i disse temaene og gir studentene både kunnskap og verktøy for å aktivt bidra til utviklingen av disse områdene.

Description of my image

Ved å utfordre det etablerte og tenke utenfor boksen, oppmuntrer StartGrEn til en kultur av nyskapning. Bli med oss for å inspirere, ta risiko, utfordre «the-status-quo» og skape endringer for en bærekraftig fremtid.

Description of my image

Kontakt oss

Hvis du er interessert i et samarbeid med GrEn eller har spørsmål angående vårt arbeid, er du velkommen til å ta kontakt med vår prosjektleder:

Loading project leader information...
Loading image...