Case konkurranse

28. februar 10:00

Gruva, Gløshaugen

Arrangementet består av en spennende case utviklet av Tripletex, et introduksjonskurs holdt av Deloitte, samt en spennende workshop holdt av Fremtind.

Teknisk utstilling

29. februar 11:00

U1 Realfagbygget, Gløshaugen

Kom innom standområdet i U1 på realfagsbygget! Her kan du møte og bli kjent med ulike startups innenfor kunstig intelligens og AI teknologi, samt større aktører på temaet.

Nettverkskveld

29. februar 18:00

Rockheim Panorama, Brattørkaia 14

Avslutningsvis inviterer vi til en morsom kveld på Rockheim Panorama, med god mat, drikke og underholdning. Dette er en unik mulighet til å knytte kontakt med relevant næringsliv.

Er du interessert i å lære mer om kunstig intelligens? Eller ønsker du å anvende kunnskapen du allerede har om temaet? StartIT 2024 gir deg en unik mulighet til å utfordre deg selv, sammen med noen av landets fremste miljøer innen kunstig intelligens, uansett ferdighetsnivå!

Description of my image

Kunstig intelligens er et av verdens mest omtalte tema om dagen, og potensialet er enormt. Kunstig intelligens vil spille en stadig større brikke for utvikling av ny teknologi, og et område Norge satser stadig mer på. Denne satsingen legger godt til rette for innovasjon innen dette feltet. Bildet er generert av fremtiden.

Description of my image

Vi ønsker å la deg leke deg med mulighetene som eksisterer innenfor kunstig intelligens, der vinneren av case-konkurransen premieres, og det blir servert mat under hele arrangementet.

Description of my image

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartner 1

Meld deg på:

Lurer du på noe? Kontakt oss!

Loading project leader information...
Loading image...