top of page

Gratulerer som ny PL!

Nå har du virkelig tatt et godt valg - og gjort et godt valg!

Perioden som ligger foran deg vil skape noen av de beste minnene du får med deg fra studietiden din, og nå har du virkelig muligheten til å få til noe rått!

I tiden som PL vil du forme prosjektet, teamet ditt, Start NTNU og deg selv.

Gjør det beste ut av det!

Gratulerer til deg! Hilsen styret og mentor.

Dette skjer nå

Prat med nestleder

Ta kontakt med nestleder for en innledende samtale om ditt verv som prosjektleder. Nestleder vil sette deg inn i alle de organisatoriske systemene du behøver fremover. Dette inkluderer PL-Trello, Prosjektleder-drive og alt annet! Her får du også mer informasjon om veien videre, så samle alle formelle spørsmål du har til dette!
 

PL-Skolen
Mentor og styret arrangerer PL-skolen etter hvert prosjektledervalg. Her blir du satt ordentlig inn i PL-trelloen, og får god innsikt i kompetansen som kreves for å utøve prosjektlederollen.

 

GLM

Gruppeledermøte er en arena i Start NTNU der alle gruppene er representert. Du som prosjektleder refererer til din gruppes progresjon og planer fremover. GLM er er arena der prosjektledere kan lære av og hjelpe hverandre, og styret kan formidle informasjon til organisasjonen. Dette er også en flott arena for å diskutere kultur i Start.

PLF

Prosjeklederforum er en faglig og sosial hyttetur som blir arrangert av lederpar i starten av hvert semester. Her får prosjektledere utviklet seg selv og sparret med hverandre for å bli enda bedre prosjektledere.

"Så må vi huske å nyte den syke tia,

og være stoka og altfor gira

For den tiden som var så bra

den er over nå snart"

bottom of page